Hvorfor Ordrakel?

Inne i meg har jeg båret på en drøm om å skrive, helt siden jeg gikk på barneskolen. Akkurat på den tiden ante jeg ikke så mye om hva en forfatter egentlig var, men jeg visste at jeg likte å skrive. Ikke bare det, jeg elsket også å lese, og å lytte til historier – mest fordi de tok meg vekk fra en verden jeg ofte syntes var litt slitsom og vanskelig. Da vi fikk norsk-essay på ungdomsskolen og dermed skulle skrive side opp og side ned med ord, falt de andre i klassen sammen som tunge potetsekker og brummet «Neeeeeeeei…». Det gjorde selvsagt jeg også, for syns skyld, vel og merke. For inne i meg jublet min lille skrivenerd. Jeg var ganske så klar over at hvis denne delen av meg ble synlig, ville jeg med stor sikkerhet være tilnærmet død. Det var i hvert fall det jeg tenkte inne i mitt tenåringshode.

Noen år gikk, og etterhvert som jeg ble ungdom spiret det frem tanker om at jeg en dag, i en vakker fremtid, skulle skrive bok. Men, slik livet ofte er, så tar det deg ut på helt andre veier og avleder deg fra den ekte drømmen langt der inne i hjertet. Og grunnen til det er nok ganske enkel; vi skal lære mer om oss selv og om livet på denne reisen. Vi skal forberede oss på det som skal komme. Vi skal lære og vi skal leve. Likevel, drømmene der inne forsvinner aldri, de ligger trygt i dypet. Rett som det er popper de opp her og der og sørger for å ikke bli glemt.

Mange år har gått og boken er ikke blitt til, men jeg har endelig startet Ordrakel. Her er intensjonen å kombinere skrivegleden med lidenskapen for selvutvikling. Begge et uttrykk for kommunikasjon; det indre kommer ut og uttrykkes i ord, eller de ytre ordene skaper bevissthet i det indre.

Ønsket mitt nå er å lære videre noe av det jeg har på innsiden til deg som akkurat har startet din egen reise. Formålet er å navigere deg inn på ditt helt eget personlige og riktige spor.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s